Tuesday, February 12, 2008

ΚΚΕ και ΜΜΕ

Το ΚΚΕ έχει ξεκινήσει μια επικοινωνιακή προπαγάνδα για να συσπειρώσει των κόσμο του εναντίων των ΜΜΕ που δεν ανήκουν στον Περισσό. Καταγγέλλει λοιπών οτι τα αστικά ΜΜΕ έχουν τον περισσό σε επικοινωνιακή απομόνωση, ξεχνάει όμως να πεί το ΚΚΕ οτι το ίδιο έχει επιλέξει αυτή την Θέση.

Καταρχήν σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει για τηλεοπτική κατανάλωση πρέπει οι δημοσιογράφοι του Α,Β, Γ κτλπ να ζητήσουν πρώτα άδεια από την Κεντρική επιτροπή να πάει κάποιος για συνέντευξη και η κεντρική επιτροπή πρέπει να συνεδριάσει για να αποφασίσει ποιός θα πάει κίνηση αρκετά χρονοβόρα σε μια εποχή που ο χρόνος τρέχει. Φυσικά αυτό γίνεται και εσκεμμένα προσπαθώντας να αποφεύγει επικοινωνιακές λακκούβες και έτσι προτιμούν συγκρατημένες κινήσεις. Μαζί με αυτό ο περισσός έχει στοχοποιήσει και συγκεκριμένα ΜΜΕ(π.χ. ΜΕΓΚΑ) επειδή δεν τους αρέσουν οι Ερωτήσεις τους!! Λές και δημοσιογραφία είναι μόνο το πλέξιμο εγκωμίων για την κουμουνιστική αριστερά και οι ηγέτες του είναι στο απυρόβλητο.
Δεύτερον ζητάει τα ρέστα ένα κόμμα που έχει ιδικόν του πανελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό και πανελλαδικό ραδιόφωνο, καθώς και ένα από τα ποιο δραστήρια τυπογραφεία. Δεν θέλω αλλά δεν μπορώ να μην κριτικάρω οτι σε έναν κομουνιστικό παράδεισο(Κούβα,ΕΣΣΔ,Γιουγκοσλαβία) όπως τον θέλει και αγωνίζεται να γίνουμε το ΚΚΕ, εκτός του ότι απαγορεύεται να έχεις ΜΜΕ που κάνει κριτική στο "τέλειο" καθεστώς. είναι και αδύνατον αφού δεν ελέγχεις ούτε τα μέσα παραγωγής για να έχεις ΜΜΕ καθώς αυτά ανήκουν στο κράτος και πρέπει να ζητάς την άδεια του δεσμώτη σου για να κρίνεις τον δεσμώτη σου.

Γιατί όμως ασχολούμαι με τον περισσό!!?? εχθές το ΠΑΜΕ εισέβαλε σε φασιστικό στύλ που θα ζήλευαν και οι χρυσαυγίτες στο στούντιο του ΣΚΑΙ για να εξαναγκάσει τον σταθμό να ακουστούν οι απόψεις τους. Όπως είπαν και άλλοι "ευτυχώς που η τσιγκουνιά του ΣΚΑΙ σε σεκιουριτάδες μας έδειξε το πραγματικό φασιστικό σας πρόσωπο". Δικαίωμα να ελέγχουν με την Βία τι θα λέει ο καθένας δεν το έχουν, αλλά πότε έμαθαν από δημοκρατία και ανοχή στην άποψη των άλλων το Κοκκινοφασιστικόν Κόμμα Ελλάδος.

2 Comments:

Anonymous said...

Το είδα και εγώ σήμερα και τα πήρα αρχικά αλλά μετά βγήκε ο Μανδραβέλης και τους τα έχωσε οπότε ηρέμησα λίγο

Anonymous said...

Εγώ πάντως δέν βλέπω πώς μπορεί να ακουστεί μιά άποψη που αποκλίνει απο αυτές που προωθούνται απο τα ΜΜΕ. Μέχρι και τα διλήματα πρέπει να υποκύπτουν στην προπαγάνδα, αυτό ή εκείνο, τρίτο δέν χωράει.